Een HP-laptop repareren die niet kan worden opgeladen

HP laptops zijn handige en luchtige laptops. U kunt onderweg genieten van entertainment en werken, HP laptops kunnen dit omdat ze zijn uitgerust met krachtige batterijen die meerdere uren kunnen werken zonder dat ze op een stopcontact hoeven te worden aangesloten.
HP laptopbatterijen hebben een lange levensduur van 3 jaar of meer oplaadcycli. Na deze tijd kunnen de batterijen niet meer worden opgeladen en wanneer dit gebeurt, lijkt het erop dat de batterij moet worden vervangen. Dit kan echter verkeerd zijn. Er kunnen bepaalde andere problemen zijn die obstakels in rekening brengen. Vandaag zullen we Bellen HP klantenservice Telefoonnummer Nederland dit probleem en hun oplossingen bespreken.

  1. Stroomadapter
    De kracht is dat stopcontact dat op een laptop wordt aangesloten via een stopcontact; het kan zijn dat u de slechte/defecte adapter gebruikt en deze moet worden vervangen. In dat geval moet u die voedingsadapter in een andere laptop steken.
  2. Batterij
    Draai de HP om en controleer het batterijcompartiment, kijk of de batterij goed is geplaatst of niet. De meeste laptops worden niet geleverd met batterij-uitlijners / vergrendeling die de batterij veilig op zijn plaats houdt. Als de batterij correct is geplaatst, reinig dan de batterijpolen/contacten om er zeker van te zijn dat de verbinding goed werkt.
  3. BIOS-update
    Het BIOS (Basic Input Output System) regelt een groot aantal basisfuncties van een laptop, zoals partities op de harde schijf, resourceprioriteit en andere functies, het regelt ook de oplaadfunctie van de batterij. Ga naar de BIOS-instelling en zoek naar een optie en kijk of de batterijcontroller goed werkt of niet. (Soms worden gebruikers zich niet bewust van deze instelling en geven ze de laptop de schuld.)

Nadat je alle drie de niveaus hebt doorlopen, vertoont je laptop nog steeds positieve symptomen, dan is de kans groot dat je de batterij moet vervangen. Als u nog steeds met dezelfde problemen wordt geconfronteerd of als uw laptop aan een andere ziekte lijdt. Neem contact op met onze hp Klantenservice nummer. Zij zullen u een snelle oplossing bieden om uw problemen op te lossen.