Hindernissen bij het gebruik van HP-printers Wilt u deze repareren?

HP Printers mag je gerust de beste printer noemen die je in omloop kunt hebben. De afdrukkwaliteit is de beste kwaliteit die je in de omloop kunt krijgen. Het is beschikbaar voor zowel gebruik voor thuis als op kantoor. Dit is een eentonig product van de markt. Een van zijn soort. Ja, er zijn concurrenten die hetzelfde claimen als wat de HP Printers biedt. Ze beweren alleen maar HP bewijst.

Er is nauwelijks een geval waarin u een probleem vindt met HP. We doen geen valse beloftes. Dit is een machine waar je soms een technische fout kunt vinden. Maar maak je geen zorgen, je kunt het gemakkelijk oplossen. Omdat het een duurzaam product is. U had op de juiste plaats geïnvesteerd.

Hier maakt de expert van HP Klantenservice nederland de zaken duidelijker door de volgende stappen:

Controleer of de daadwerkelijke fout in de printer optreedt. Het gaat er nu om hoe je het leert kennen. Wacht! Gaf een opdracht aan de printer en print één pagina uit en ga dan met het resultaat dat je krijgt. Wat je papier spreekt. In de printer kunt u slechts één type probleem vinden dat van “Afdrukken” is. Of je krijgt een juiste afdruk of je hebt er een probleem mee.

Ga voor de volgende stap de lade uit de printer trekken. Als u een printer met meerdere laden heeft, plaatst u er slechts één en controleert u waar de daadwerkelijke fout zit. Hoogstwaarschijnlijk krijgen printers problemen vanwege trays alleen vanwege de defecte rollen.

Zet de trays heel voorzichtig uit. Tot of tenzij u de stem van “tick or click” hoort, klikt u omhoog of omlaag in de lade. Houd de lade opzij terwijl u een rol in de printer vindt.

Bekijk nu de staat van de roller, raak hem met je hand aan hoe hij aanvoelt (glad/hard). Als u merkt dat het glad aanvoelt, betekent dit dat ze versleten zijn en dat u het moet vervangen door de nieuwe versleten rol. Wanneer u de nieuwe plaatst, onthoud dan dat het “klik” klinkt. Het klikgeluid bevestigt dat uw rol correct is geplaatst.

Zet je lade voorzichtig terug > Doe hetzelfde en geef een tekstcommando aan de printer > Analyseer opnieuw de fout met het papier dat je krijgt.

“Fuser Cartridge” is een van de problemen die zich voordoen in de HP-printers. Deze bevindt zich aan de linkerkant van de printer. Om dit te controleren, opent u de “Linkerkant”-deur van de printer, hier ziet u een zwarte rechthoekige cartridge. Je moet hem uitdoen, maar wacht, laat de printer afkoelen, de fuser kan te heet worden.

Steek uw vingers “IN” als een houder en leg de fuser veilig uit en controleer deze. Als u merkt dat de wielen vastlopen, betekent dit dat uw printer een nieuwe nodig heeft. Pak de nieuwe en plaats hem heel veilig in de printer met hetzelfde proces als je hem uitbracht. Zet voor het resultaat de printer AAN en laat het resultaat doorstromen. Die je krijgt door de afdruk.

Ten slotte kan er een probleem zijn met de “Supply”, de elektrische voeding van de printer. Er kunnen verschillende redenen zijn voor de voeding. Bekijk het en probeer ze op te lossen.

Dit kan het maximale type probleem zijn dat zich in de printer voordoet. Als u een andere vindt en u wilt de hulp van onze experts, dan kunt u direct Bellen HP nederland Nummmer komen met het probleem en deze samen met ons oplossen. Geniet van de dienst.