Hoe de HP laptop uit elkaar te halen

HP apparaten zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar zijn ook zeer draagbaar omdat ze de hele archiefkast met gegevens van de ene plaats naar de andere vervoeren. Maar als we het over een laptop hebben, heeft de draagbaarheidsfunctie geen sterke plaats. De reden hierachter is het compact formaat dat de luchtstroom belemmert, kan deze apparaten vatbaar zijn voor het opwarmen. Het demonteren van het apparaat is soms nodig om het apparaat in rijstand te houden. Of het nu is om het te verwijderen van het onderdeel te vervangen.

Vindt u het proces van het ontmantelen van een HP laptop-

A. Haal na het uitschakelen van de laptop de stekker uit het stopcontact.

B. Draai de achterkant van het apparaat om en het paneel moet naar u toe zijn gericht.

C. Door de ontgrendelingsschakelaar te schuiven opent u het batterijklepje naar rechts. Trek de batterij uit de laptop.

NS. Schroef nu het deksel van de harde schijf los en verwijder het op zijn plaats. Til de harde schijf op door deze uit het apparaat te trekken met behulp van een inkeping aan de bovenkant van de kap. Houd de harde schijf en het deksel in één stuk over de harde schijf besproken.

e. Draai nu alle schroeven los die u op het achterpaneel hebt gevonden.

F. Draai vervolgens de goede kant van de laptop naar boven en open de bovenklep.

G. Schuif nu de vierontgrendeling die naar u wordt geschakeld naar u toe.

Je vindt ze boven het toetsenbord. (Op sommige toetsenbordmodellen vindt u deze ontgrendelingsschakelaars van schroeven onder het scherm van de kap, u kunt een platte schroevendraaier gebruiken om deze los te maken om toegang te krijgen tot de schakelaars en het toetsenbord los te maken). Trek nu aan de bovenrand van het toetsenbord en draai het in uw richting zodat het ondersteboven op de muismat roest. Om de kabel los te maken, druk op de knop op het toetsenbord. Nu kunt u het toetsenbord van het apparaat verwijderen.

H. U kunt de draadloze antenne losschroeven die beschikbaar is tussen het laptopscherm en de basis.

i. Koppel vervolgens de DVI-kabel los.

J. Verwijder de kap van het apparaat door de schroeven los te draaien waarmee de kap aan de laptopbasis is bevestigd.

Als je een probleem met het apparaat hebt of meer wilt weten over de functies van de laptop, dan ben je hier aan het juiste adres. Bellen HP Nederland en laat professionals je helpen met alle problemen.