Hoe de webcam van een HP-laptop aan te zetten?

Een webcam is een compacte digitale camera waarmee je foto’s van jezelf of je huis naar de hele wereld kunt uitzenden. Over het algemeen zijn de meeste laptops uitgerust met een ingebouwde camera, zodat u eenvoudig uw laptop kunt aansluiten om video en afbeeldingen in realtime uit te zenden. HP produceert inderdaad kleine camera’s (cam) van hoge kwaliteit; vangt licht op via een kleine lens aan de voorkant met behulp van een bitraster van microscopische detectoren.

Wanneer je klaar bent om live te gaan of uit te zenden naar je vrienden of familie via de ingebouwde camera van HP. Het probleem waarmee u in het algemeen wordt geconfronteerd, is: de camera is niet ingeschakeld of u kunt deze niet inschakelen! Voor dergelijke problemen geeft HP Klantenservice een aantal essentiële stappen die u moet nemen om de camera aan te zetten.

 Of je nu een nieuwe gebruiker bent, het pictogram wordt meestal van je bureaublad verwijderd, maar maak je geen zorgen, je kunt het eenvoudig inschakelen met HP QuickPlay-software en de nieuwste driver voor de cam. Download hiervoor het stuurprogramma van de officiële website van HP. Als de stuurprogramma’s al zijn geïnstalleerd, volgt u de volgende stappen om door te gaan.

 Klik nu op het QuickPlay-toepassingspictogram om het te openen.

 Navigeer naar het pictogram Muziekvideo’s Afbeeldingen in QuickPlay en klik erop.

 Terwijl u op het pictogram klikt; de lijst zal om beschikbare apparaten vragen. Kies de HP Webcam-knop om deze in te schakelen.

 Nadat je dit hebt gedaan, zal er een zaklamp met een afbeelding op je scherm verschijnen.

 Dubbelklik op de actieve knop om deze te maximaliseren op volledig scherm.

 Scroll naar beneden naar de linkerbenedenhoek van het scherm en kies Snapshot Image om je allereerste foto te maken.

 Als u een video wilt vastleggen of opnemen, klikt u op de knop Opnemen.

 Om de hoogte-breedteverhouding van uw huidige scherm te wijzigen, selecteert u de knop Info/Meer instellingen.

Nu u het stuurprogramma voor de webcam hebt geïnstalleerd, zouden de meeste programma’s van derden de webcam ook moeten kunnen detecteren en openen. Het kan worden gebruikt met messenger-applicaties voor videochatten/conferenties. Maar als u verdere hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met Bellen HP Nederland. Hier hebben onze experts een scherp oog voor details en jarenlange ervaring. Gewoon HP-nummer bellen. vandaag en u zult versteld staan ​​van hun uitmuntende werk en bewezen klantenservice. Voor meer informatie bezoek.