Hoe Een Bluetooth Apparaat op HP Laptop te Installeren

Elk laptopmerk met het Microsoft Windows besturings systeem kan verbinding maken met elk Bluetooth-apparaat zoals uw mobiele telefoon of BT-headset. Hetzelfde geldt voor HP apparaten. Uw apparaat is al uitgerust met een geïnstalleerde Bluetooth-adapter of de gebruiker kan ook een aparte USB Bluetooth dongle aanschaffen. Je hebt ook de keuze om een ​​BT service op je laptop te installeren. U moet ervoor zorgen dat uw HP laptop correct is ingesteld voor BT connectiviteit.

Hoe een Bluetooth verbinding instellen op uw HP-apparaat?

Volg de onderstaande stappen voor het instellen van de BT op uw HP laptop:

A. Door op de knop ‘Talk’ of ‘Power’ op uw tool te tikken of erop te drukken, schakelt u Bluetooth op uw laptop in. U kunt een pieptoon horen wanneer deze is ingeschakeld.

B. Om het detecteerbaar te maken door het computersysteem, moet u het apparaat vindbaar maken. U kunt dit doen door de instructies te volgen die bij de tool zijn geleverd om de BT herkenbaar te maken.

C. Klik in de Windows taakbalk met de rechtermuisknop op het BT-pictogram en kies vervolgens in het contextmenu ‘Een Bluetooth-apparaat toevoegen’.

D. Schakel het selectievakje ‘Mijn apparaat is ingesteld en klaar om gevonden te worden’ in en klik vervolgens op de knop Volgende om verder te gaan.

E. Klik op de knop Volgende om verder te gaan nadat u de BT-tool hebt gekozen om toe te voegen.

F. Klik op de knop Volgende om door te gaan na het kiezen van de optie toegangscode. U kunt het verbindingsverzoek zien dat naar het apparaat is verzonden.

G. Om een ​​verbinding met de computer tot stand te brengen, drukt u op de knop die beschikbaar is op de tool. Onderaan de muis of het toetsenbord vind je de verbindingsknop.

H. Om de Bluetooth installatie te voltooien, klikt u op de knop Voltooien in de installatiewizard.

Bel HP Reparatiecentrum op als uw laptop niet goed werkt en verschillende fouten vertoont U kunt contact opnemen met het team van experts als u problemen en gerelateerde problemen ondervindt. U moet ons bellen op Bellen HP klantenservice en we zullen snel op uw problemen reageren. We bieden ook de pick-and-drop-faciliteit aan de gebruikers.