Hoe Een Test Voor Geheugenproblemen Op Een HP Laptop Uit Te Voeren?

Als de laptop een deel van het geheugen kan ophalen, is het wellicht mogelijk om het BIOS Setup Utility-scherm op te halen en een geheugenzelftest uit te voeren om andere geheugenproblemen te herkennen. Als het systeem niet opstart naar het BIOS-hulpprogramma, probeert u het geheugen en de harde schijf te verwijderen en opnieuw te plaatsen en volgt u de richtlijnen om de geheugenzelftest uit te voeren.

De instructies zijn als volgt:

  1. Zoek de oplader voor de HP-laptop en sluit deze aan.
  2. Schakel de laptop uit door het afsluitproces en wacht minimaal 5 seconden.
  3. Nu moet u op de aan/uit-knop drukken om de computer te starten en continu op de f10-toets drukken totdat u het BIOS Setup-menu opent.
  4. Nadat u het BIOS Setup-hulpprogramma hebt geopend, zoekt u de optie Diagnostiek via de menuselectie met behulp van de pijl-rechts of pijl-links.
  5. Zodra dit is gebeurd, selecteert u Geheugentest met behulp van de Pijl-omhoog of Pijl-omlaag en gaat u verder met de volgende stap.
  6. Druk op de Enter-toets en vervolgens op Ja om een ​​geheugentest uit te voeren.
  7. Zodra de test is voltooid, drukt u op de F10-toets om de wijzigingen op te slaan en af ​​te sluiten.
  8. Druk ten slotte op de Enter-toets om het opslaan van wijzigingen af ​​te sluiten.

Als u andere technische problemen ondervindt met een HP laptop, ga dan naar onze hulplijn om uw vragen op te lossen. Onze technici zijn expert in het leveren van de oplossing voor schermproblemen, draadloze connectiviteit en frequente afsluitproblemen, virusverwijdering en andere problemen. Wij zorgen voor onze klanten op een zeer vriendelijke manier. We bieden oplossingen voor een breed scala aan computerproblemen.
Bel het HP Klantenservice Nummer voor het oplossen van problemen met uw HP laptop. De oplossingen worden onmiddellijk aangeboden en zijn bevredigend. U kunt ons altijd en op elk moment benaderen.