Hoe Efficiënt Gebruik Maken Van De Webcam Van Een HP Laptop?

De meeste laptops die er zijn, worden nu geleverd met een geïntegreerde webcam. Hoewel de meeste middelmatig van aard zijn, betekent dat niet dat deze componenten minder belangrijk zijn. Vooral in HP laptops komen de nieuwere versies van deze digitale camera’s met de narcistische nadruk op selfies en zo. Daarom zijn deze beeldopnameapparaten in de nieuwere varianten van goede kwaliteit. Helaas zijn veel van de gebruikers in het nadeel terwijl ze toegang proberen te krijgen. Dit komt vooral omdat de pictogrammen om toegang te krijgen niet direct beschikbaar zijn (meestal vanwege veiligheidsredenen).

Goed nieuws toch! U hebt eenvoudig toegang tot dit apparaat met alleen de nieuwste driverupdates en de HP Quick Play software. Deze methode wordt u aangeboden door de goede technische experts van Hp support. We verzekeren u dat als u eenmaal toegang heeft tot deze applicatie, u in een mum van tijd kunt genieten van videoconferenties en selfies.U moet eerst naar de officiële site navigeren om de nieuwste web camstuurprogramma’s te downloaden. Gebruik hiervoor uw browser waarnaar wordt verwezen om naar de HP Support-website te zoeken. Als u daar eenmaal bent geweest, ziet u de optie om stuurprogramma’s te downloaden. Selecteer degene die “webcam-stuurprogramma” suggereert. Na één scan kan de website u het stuurprogramma gebruiken in overeenstemming met het model en merk van uw computer. Download het stuurprogramma, installeer het en start het systeem opnieuw op om het installatieproces van het stuurprogramma te voltooien.

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, kunt u nu de HP QuickPlay-app starten. In een ideale situatie zou u deze applicatie al op uw systeem moeten hebben geïnstalleerd. Als het er niet is, ga dan terug naar de officiële site en download deze app.

Start de app. Klik in het app venster op het pictogram “Muziekvideo’s Afbeeldingen”. U krijgt nu een lijst met multimedia apparaten. Selecteer “HP webcam” om de camera aan te zetten.

De afbeelding die u ziet wordt kleiner, dubbelklik erop om te vergroten.

Om een ​​snapshot te maken, klikt u op de knop “Snapshot Image”. Zorg ervoor dat je kamer voldoende licht heeft.

Om een ​​video te maken, klikt u op het pictogram “Opnemen”. Neem hier dezelfde voorzorgsmaatregelen als de camera.

Gebruik het instellingenmenu om de instellingen aan te passen, aangezien de beeldverhouding, helderheid enz. de manier waarop u dit apparaat gebruikt afhankelijk is van uw creativiteit. Daarom is het enige advies dat we hier kunnen geven ervoor te zorgen dat er geen stof op de lens zit en dat de kamer voldoende verlichting heeft (ingebouwde webcams hebben geen “flits”-hulpprogramma)

Neem voor meer informatie gerust contact op zonder experts via het gratis Bellen HP klantenservice. Deze experts zijn misschien geen professionele fotografen, maar ze zullen je zeker kunnen helpen bij het navigeren door het technische aspect van het apparaat.