Hoe fotopapier naar uw HP printer te voeren?

Digitale, levendige foto’s kunnen nu altijd en overal worden geprint met HP printer. Ze hebben een nieuwe drukmachine met moderne technologie uitgevonden om dergelijke dingen gemakkelijker te maken.

Bijna elke printer heeft andere soorten zetpapier nodig. Er zijn een aantal papiersoorten op de markt die u kunt gebruiken, zoals wit papier, papier met matte afwerking, glanzend fotopapier, enzovoort. Daarom is het belangrijk om het juiste papier te kiezen volgens de print. Maar als het gaat om de papierinvoer van een fotopapier, lijkt dit lastig. Om deze reden presenteert HP Support een blog die niet alleen vertelt hoe je het genoemde moet doen, maar ook meer informatie zal geven dan je zou verwachten:

 Pak de papier-vellenbundel uit en haal de papieren eruit.

 Ga voorzichtig met het papier om door de randen vast te houden.

 Zorg ervoor dat u het papieroppervlak niet met uw vingers aanraakt.

 Plaats het fotopapier nu op de juiste manier in de HP-printer. Zorg ervoor dat de facing in de goede richting zit.

 Laad het papier met behulp van de bovenste papiersleuf, als uw printer deze functionaliteit aan de achterkant heeft, gebruik het dan vanaf de achterkant.

 Wanneer u papier plaatst, moet u de geleiders/uitlijners van de printer aanpassen zodat het papier niet kan bewegen en strak blijft zitten.

 Zorg ervoor dat u één papier tegelijk plaatst, aangezien glanzend (foto)papier meer dan één papier kan invoeren met een HP printer.

 Maar je wilt continu 5 afdrukken, en dan zet je ze na het losmaken van elkaar.

 Geef na de juiste formulering een commando en geniet van de levendige afbeelding op het papier.

HP Technical Support heeft zijn best gedaan om te onderzoeken wat ze konden. Als er iets is geweest; laat het hieronder in het commentaargedeelte weten. Neem voor technische problemen of hulp contact op met HP Klantenservice Nederland Hier helpen ervaren experts u graag verder! Voor meer informatie bezo