Hoe Het Probleem met Het Lege Scherm Van De HP Laptop op te Lossen

In deze blog leest u hoe u het probleem met het lege scherm van de HP laptop oplost in de besturingssystemen Windows 8 en 10. U kunt de onderstaande stappen uitvoeren om het probleem op te lossen nadat u uw computersysteem hebt ingeschakeld. Als het systeem niet wordt ingeschakeld of als het scherm een ​​foutmelding weergeeft, is het raadzaam om contact op te nemen met de leverancier van HP Klantenservice Nederland.

Wat moet je doen:

A. Voer een harde reset uit-
Er kunnen verschillende redenen zijn voor het probleem met het lege scherm dat kan worden opgelost nadat het systeem opnieuw is ingesteld. U moet een harde reset uitvoeren op uw apparaat. Een stroomreset wist alle informatie uit het systeemgeheugen zonder uw persoonlijke gegevens te verwijderen. Het kan ook het probleem oplossen van een leeg scherm, Windows reageert niet, toetsenbord reageert niet, software bevriest en andere problemen.

B. Sluit voor het testen van het display een externe monitor aan
Er kan een probleem zijn met een beschadigd grafisch stuurprogramma of een probleem met de achtergrondverlichting van het LCD-scherm. Om het beeldscherm te controleren, kunt u een externe monitor aansluiten en uw apparaat opnieuw opstarten. Testen met een ander beeldscherm is eigenlijk handig als het notebookscherm zwart is, omdat je alleen geluiden van ventilatoren, pieptonen of draaiende schijven kunt horen die aangeven dat de laptop echt werkt.

C. Door een toetscombinatie te gebruiken om het BIOS van de notebook te herstellen,
Een kopie van uw vorige BIOS wordt opgeslagen in de HP Tools-partitie van de harde schijf zodra u het BIOS van uw apparaat upgradet. Verschillende HP-systemen hebben een noodfunctie voor BIOS-herstel waarmee de gebruiker de nieuwste versie van het BIOS vanaf de harde schijf kan herstellen en installeren.

D. Geheugenmodules herstellen-
Als de geheugenmodule los zit, bestaat de kans dat de computer geen afbeelding weergeeft. Maar het vervangen van de geheugenmodules kan het probleem met het lege scherm oplossen. U kunt de geheugenmodule uit de geheugensleuf verwijderen en vervolgens weer in de sleuf plaatsen voor een betere connectiviteit.

e. LED-verlichting begrijpen-
LED-lampjes tonen in feite verschillende foutcondities in het apparaat. Als uw HP-apparaat een of twee pieptonen maakt voordat het wordt ingeschakeld, geeft dit aan dat het BIOS is opgestart, maar als het piept en niet wordt ingeschakeld, moet er een ernstig hardwareprobleem zijn.

Bel HP Klantenservice Nummer en laat de experts u helpen bij het oplossen van het probleem met een leeg scherm

Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met het team van technici die kunnen helpen bij het oplossen van het bovenstaande probleem. Bel naar HP Klantenservice Telefoonnummer en laat uw problemen oplossen.