Hoe kan Ik HP PC Hardware Diagnostics Downloaden En Uitvoeren?

Als u denkt dat uw HP-laptop een hardwareprobleem heeft, download en voer dan de toepassing HP PC Hardware Diagnostics uit. Dit zal u helpen bij het identificeren van de hardwareproblemen van uw HP-laptops. Sommige HP-gebruikers weten misschien niet hoe ze de HP PC Hardware Diagnostics-tool moeten gebruiken. Daarom hebben we volledige instructies gegeven die HP-gebruikers helpen om HP PC Diagnostics snel te downloaden en uit te voeren op hun HP-laptops. Voor andere HP software en hardware kunt u met productgerelateerde vragen terecht bij HP Helpdesk Bellen Nederland.

Volg de gegeven instructies om HP PC Hardware Diagnostics te downloaden en uit te voeren:

  1. Open eerst uw browser en zoek naar HP PC Hardware Diagnostics.
  2. Klik op de eerste link die u op uw browserscherm ziet, klik hier op de knop ‘Download’ en download het installatiepakket van de HP PC Hardware Diagnostics-tool.
  3. Zodra het hulpprogramma HP PC Hardware Diagnostics volledig is geïnstalleerd, klikt u op het Windows-pictogram.
  4. Selecteer de toepassing HP PC Hardware Diagnostics onder Alle apps.
  5. Het hoofdvenster van het hulpprogramma HP PC Hardware Diagnostics verschijnt op uw scherm.
  6. Selecteer de optie Systeemtests.
  7. Om dit hulpprogramma uit te voeren, klikt u op de knop Eén keer uitvoeren en volgt u de instructies op het scherm.
  8. Als uw HP pc de hardware doorgeeft, is er geen probleem met de hardwareonderdelen van uw HP pc.
  9. Als het niet lukt, is er mogelijk een probleem met de hardware.

Als u uw HP pc wilt laten repareren door hooggekwalificeerde HP hardwaretechnici, bel dan naar bellen HP telefoonnummer. Onze experts zullen u informeren over het dichtstbijzijnde HP-servicecentrum en als uw HP-laptop nog onder de garantieperiode valt, helpen ze u bij het claimen van garantie. U kunt ook de HP Tech Chat-functie gebruiken om uw vragen te verzenden, onze volledig geautomatiseerde virtuele agent reageert onmiddellijk op uw vragen. U kunt ook naar de officiële ondersteuningswebsite van HP gaan en uw vragen opzoeken.