Hoe Los Ik Het Touchpad Van Een HP-Laptop Op?

Heeft u goede hulp nodig bij het oplossen van problemen met het touchpad van een HP laptop? Nou, dan moet je weten dat dit gewoon de beste blog is om aan de slag te gaan. En als u ook andere vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment het HP klantenservice nummer bellen. Dan bieden de hoogopgeleide experts u direct de beste oplossingen.

OPMERKING: Als u nu een HP-laptop hebt met een van de nieuwere ‘Synaptics-touchpads’ en ook de nieuwste stuurprogramma’s heeft geïnstalleerd, kunt u de touchpad mogelijk ontgrendelen met slechts een korte druk. Je hoeft alleen maar te dubbeltikken in de linkerbovenhoek van het touchpad. En dan zie je misschien een klein lichtje in diezelfde hoek uitgaan. Als u het lampje echter wel ziet, moet uw touchpad werken, aangezien het lampje wordt weergegeven wanneer het touchpad is vergrendeld.

Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de touchpad-instellingen van uw HP laptop in het Configuratiescherm:

 Allereerst moet u het menu Windows-instellingen openen door op de Windows-toets + I te drukken.
 En dan moet je ‘Apparaten’ selecteren.
 Selecteer vervolgens de optie ‘Touchpad’ in het linkermenu.
 Nadat u dit hebt gedaan, moet u het ‘Touchpad’ inschakelen.

Als u wilt, kunt u ook de instellingen van het touchpad in Apparaatbeheer bekijken en moet u deze stappen volgen;

 U moet beginnen met zoeken naar de optie ‘Apparaatbeheer’ in Windows zoeken en vervolgens de bijbehorende resultaten selecteren.
 Daarna moet u het gedeelte ‘Muizen en andere aanwijsapparaten’ uitvouwen.
 En dan moet u uw HP touchpad selecteren.
 Vervolgens moet u het tabblad ‘Driver’ selecteren
 Ten slotte moet u de knop ‘Apparaat inschakelen’ selecteren als u het touchpad wilt inschakelen, of de knop ‘Apparaat uitschakelen’ om het uit te schakelen.

Nadat u het bovenstaande proces volgens de instructies hebt doorlopen, zou het goed moeten zijn om hetzelfde te gaan gebruiken. Als u echter een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het HP-servicenummer. En dan staan ​​de monteurs binnen de kortste keren voor je klaar om je verder te begeleiden.