Hoe Moet Ik Het Toetsenbordlicht Van Een HP Laptop Inschakelen?

Heeft u betrouwbare stappen nodig om de toetsenbordverlichting van een HP laptop in te schakelen? Dan mag u blij zijn, want hier wordt u binnen de kortste keren geholpen met de meest geschikte stappen. En als u ook andere vragen heeft, kunt u het HP Customer Care-nummer bellen. Dan zullen de in aanmerking komende experts u meteen de nodige oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om de toetsenbordverlichting van uw HP laptop in te schakelen:

  • Allereerst moet u uw HP laptop aanzetten met de aan/uit-knop.
  • En nu zou u de toetsenbordverlichtingstoets op uw toetsenbord moeten vinden. Je ziet het in de rij met ‘Functie F’-toetsen bovenaan het toetsenbord en het ziet eruit als drie vierkanten met drie lijnen die uit het linkervierkant flitsen.
  • U moet nu op de toets drukken en dan moet de toetsenbordverlichting aan gaan. U kunt doorgaan en het weer uitschakelen door op dezelfde toets te drukken.

OPMERKING: U moet weten dat voor sommige modellen u tegelijkertijd op de ‘FN’-toets moet drukken. Je zou het precies in de onderste rij van het toetsenbord moeten zien; het zit vaak tussen de linker Ctrl- en Windows-toetsen.

Nu kunt u ook de ‘Luminance-toetsen; om de helderheid van de achtergrondverlichting van uw toetsenbord aan te passen. Ze bevinden zich ook in de bovenste rij FN-toetsen en worden aangegeven met grote en kleine knipperende lichtsymbolen.

Als u de achtergrondverlichting niet kunt inschakelen, gaat deze maar voor een korte periode aan, dan moet u het volgende doen;

  • U moet bevestigen dat uw laptop toetsenbordverlichting heeft op de ondersteuningswebsite van HP of in de handleiding van uw laptop.
  • Vervolgens moet u ervoor kiezen om toegang te krijgen tot het BIOS van uw HP-laptop en ook te zoeken naar een instelling met de naam ‘Actietoetsen’ die u moet controleren om ervoor te zorgen dat deze is ingeschakeld.
  • Ten slotte moet u in het BIOS van uw HP-laptop naar ‘Geavanceerd > Ingebouwde apparaatopties’ gaan en vervolgens zoeken naar ‘Time-out toetsenbord met achtergrondverlichting’.

Zodra u het bovenstaande proces dienovereenkomstig hebt voltooid, zou u tevreden moeten zijn en goed om te gaan. Als u echter een probleem tegenkomt, moet u Contact HP nummer Nederland. De ijverige technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere eersteklas oplossingen.