Hoe overschakelen naar een lokaal account met een HP-laptop?

Ben je op zoek naar goede begeleiding om met je HP laptop over te kunnen stappen naar een lokaal account? Welnu, dan bent u eindelijk aan het juiste adres, want hier vindt u alleen nuttige oplossingen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, neemt u zonder enige aarzeling direct contact op met het HP Customer Care-nummer. En de goed opgeleide experts bieden u binnen de kortste keren absoluut betrouwbare oplossingen. En u kunt er zeker van zijn dat u hier geen spijt van zult krijgen, want het team zal u niet teleurstellen.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met het wisselen van een lokaal account met uw HP-laptop:

 Allereerst moet u op het menu ‘Start’ klikken dat zich in de linkerbenedenhoek van uw bureaublad bevindt.

 En dan moet je ook direct naast je profielfoto op je naam klikken.

 Vervolgens moet u de optie ‘Accountinstellingen wijzigen’ selecteren.

 U moet ook de optie ‘In plaats daarvan aanmelden met een lokaal account’ selecteren.

 Daarna ziet u een waarschuwingsbericht op uw scherm verschijnen en klikt u vervolgens op de knop ‘Volgende’.

 En nu op het volgende scherm kunt u doorgaan en uw gebruikersnaam wijzigen in wat u maar wilt. En dan moet u uw wachtwoordinformatie invoeren in het gegeven veld en gewoon op de knop ‘Volgende’ klikken.

 U moet nu op het volgende scherm op de knop ‘Uitloggen en voltooien’ klikken. Waarna Windows zich afmeldt bij uw Microsoft-account en vervolgens kunt u zich aanmelden bij het nieuwe lokale account.

BELANGRIJK: u moet weten dat wanneer u het lokale account gebruikt, u via Windows geen toegang kunt krijgen tot functies van uw Microsoft-account. U hebt echter nog steeds toegang tot al uw documenten en cloudbestanden door u aan te melden via de webbrowser.

Zodra je het bovenstaande proces volledig hebt doorlopen, zou je helemaal klaar moeten zijn om toegang te krijgen tot het nodige. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u contact opnemen met het Bellen HP klantenservice Telefoonnummer Nederland. Dan begeleiden de technici u direct met de benodigde oplossingen.