Hoe verbind je je draadloze printer met je pc?

HP printers hebben hun eigen goodwill onder gebruikers en u zult merken dat de gebruikers heel blij zijn vanwege hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze printmachines zijn ongetwijfeld goed in staat om de printtaken regelmatig uit te voeren. Als u een draadloze printer gebruikt en deze machine wilt gebruiken om vanaf meerdere computers af te drukken, kunt u dat doen.

Ja! U kunt uw draadloze printmachine met meer dan één computer verbinden met uw draadloze netwerk.

Als uw printer is verbonden met uw draadloze netwerk, verbindt u deze met uw Windows-computers die met het netwerk zijn verbonden door deze stappen te volgen:

 1. Installeer eerst de printersoftware met een cd die bij uw printer is geleverd. Installeer deze op elke computer en zorg ervoor dat de cd compatibel is met uw pc. Als u geen cd hebt, download deze dan van internet en controleer het model van uw machine en download dienovereenkomstig. U vindt een versie met alleen stuurprogramma’s voor uw pc.
 2. Tijdens het installeren van deze software moet u Via dit netwerk, Netwerk of Draadloos selecteren wanneer u een keuzemogelijkheid krijgt. De optie is afhankelijk van de softwareversie die u kiest. Deze software vindt uw printer automatisch via uw netwerk. In het geval dat het uw printer niet kan vinden, heeft u een optie om de optie “Geavanceerd zoeken” voor uw machine te gebruiken met behulp van het door de printer toegewezen IP-adres.
  U moet deze instructies volgen die u op uw scherm krijgt om deze software te installeren.
  Als u uw draadloze printer met Mac op uw netwerk wilt gebruiken, kunt u deze stappen volgen:
 3. Ga naar het Apple-menu; kies aan de linkerkant van uw scherm Systeemvoorkeuren. Kies nu Afdrukken en faxen, Afdrukken en scannen, Printers en scanners hangt af van de versie van het besturingssysteem van uw MacBook.
 4. Klik op + teken onderaan de lijst met printers en klik vervolgens op “Printer of scanner toevoegen…”
 5. Kies uw printermodel in het standaardtabblad van het resulterende venster. In de Use Pulldown moet u Airprint of de naam van uw printmachine selecteren.
 6. Klik op “Toevoegen”.

  In het geval dat u uw machine niet kunt aansluiten Bellen HP nederland En alle technische problemen met betrekking tot HP printer en laptop oplost.