HP Klantenservice: De Taak In De Wachtrij Verwijderen Uit Het Geheugen Van De HP Laserprinter

Als uw printer net niet meer werkt en alles in goede staat lijkt te zijn, is er mogelijk een probleem met het geheugen. De afdruktaken of de fax die u naar de printer stuurt via uw afdruktoepassing die op het venster is geïnstalleerd, blijven in de wachtrij totdat deze door het apparaat wordt afgedrukt. Als deze taken groter zijn dan normaal, blijft het in het geheugen hangen en wordt voorkomen dat andere taken het afdrukcommando bereiken. Hp Telefoonnummer legt uit dat de gebruiker de taak in de wachtrij kan verwijderen vanuit de windowprint-applicatie of via het bedieningspaneel van het apparaat.

  • Open uw computer en klik op het menu “Start” rechtsonder in het scherm, typ gewoon Printer in het zoekvak en klik op “Apparaat en printer” wanneer dit in het resultaat verschijnt.
  • U vindt hier de lijst met externe apparaten die u op uw computer hebt aangesloten, zoek de naam van uw afdrukapparaat op en dubbelklik erop.
  • Als u dit doet, worden alle afdruktaken geopend die u naar uw apparaat hebt verzonden, klikt u op elk individu om te selecteren en klikt u op de optie “Verwijderen”. De taak wordt binnenkort verwijderd.
  • Gebruik uw afdrukapparaat om de vastgelopen faxen te wissen. Druk op de knop “Menu” op het bedieningspaneel van de printer. Gebruik de pijltjestoets om de faxoptie te kiezen en druk op “Enter”.
  • Kies de optie “Opgeslagen faxen wissen” en druk twee keer op de knop “Enter”, hierdoor worden de vastgelopen faxen verwijderd.

Sommige HP-laserprinters hebben een knipperend lampje dat aangeeft dat de afdruktaken naar het apparaat worden verzonden via de toepassing voor het afdrukken van vensters. Controleer dit dus tijdens het verzenden van de taken.

Hp klantenservice Nederland is broodnodige aanzet om je printproblemen op te lossen


Net als bij de printer of de aangesloten computer, zijn beide zeer ingewikkeld in de technische aspecten en vereisen ze over het algemeen de technische expertise voor het geval ze niet meer werken of een probleem hebben. HP Technical Support is de betrouwbare serviceprovider voor de printer of de aangesloten apparaten. U kunt gebruik maken van onze service door ons een bellen HP Telefoonnummer te geven. Onze experts zorgen ervoor dat uw problemen binnen de minimale tijd probleemloos worden opgelost.