HP Laptop | Hoe Los Ik Een Zwart Scherm Op?

Hp is een merk dat zich bezighoudt met computers en aanverwante producten. Ze hebben een breed scala aan modellen geleverd. Hp Pavilion dv6000 is er een van. Het is niet mogelijk om problemen te vermijden als je afhankelijk bent van technologie. In dit artikel zullen we oplossingen bieden als u problemen ondervindt met betrekking tot dit specifieke laptopmodel. Een leeg scherm zonder bewegende cursor is een van de meest voorkomende fouten waarmee elke computer wordt geconfronteerd terwijl het systeem wordt opgestart.

Updaten naar Windows 10 RS2 kan de reden zijn die tot opstartproblemen leidt. De klantenondersteuning van HP Laptop adviseert u in eerste instantie om de app gereedheid uit te schakelen, de voeding te controleren of de batterij opnieuw te plaatsen. Er is ook een zekerheid dat uw laptop fouten heeft in de aangesloten draden.

Schakel de app-gereedheid uit en volg deze stappen

 Klik op het venster om het te openen.

 Typ Services in het zoekvak

 Selecteer de optie Services Desktop-app uit de lijst

 Klik op de App Gereedheid

 Ga naar het tabblad Algemeen vanaf de bovenkant van de pagina met app gereedheid

 Selecteer handleiding voor het opstarttype

 Klik nu op Toepassen en druk tot slot op OK om het venster te sluiten

 Download en installeer daarna de “HP Image Enhancement for System Login”

 Start uw laptop opnieuw op na het voltooien van het proces.

Als het probleem is begonnen na het bijwerken van Windows 10 RS2, zullen de bovengenoemde stappen u helpen het probleem op te lossen. In andere versies zal de oplossing echter anders zijn. U moet de factoren kennen die tot problemen leiden om de beste oplossing voor probleemoplossing te krijgen. U kunt ook contact opnemen met het HP Klantenservice Nederland voor meer informatie over de problemen en oplossingen met betrekking tot hun producten.