HP Printer Aansluiten Op Een Dell Inspiron Laptop

Wilt u HP Printer op Dell Laptop gebruiken? Welnu, het Dell Inspiron-apparaat is uitgerust met vier USB-poorten om het systeem aan andere apparaten te koppelen. En nieuwe HP printers gebruiken standaard USB-poort voor de verbinding met laptop. Terwijl eerder de printers parallelle poorten hadden die worden gebruikt om verbinding te maken met Inspiron, maar er is nog steeds een kabeladapter vereist voor het converteren van USB-uitvoer van laptop naar parallelle eenheid die HP-printer kan verwerken.

Doorloop het onderstaande proces om de twee apparaten met elkaar te verbinden:

  1. Om de cd-rom-lade op de Dell Inspiron-laptop te openen, drukt u op de knop ‘Eject’ aan de rechterrand van het apparaat. Plaats nu de software-cd in de lade en druk er voorzichtig op om de lade te sluiten. Zodra de schijf begint te spelen, tikt u op elke prompt op het scherm om door te gaan met het installatieproces. Nadat u de software op uw computersysteem hebt ge├»nstalleerd, start u het apparaat opnieuw op.
  2. Om te bepalen welke kabel u moet gebruiken, kunt u de invoerpoort controleren die beschikbaar is aan de achterkant van de HP-printer. Sluit vervolgens een rechte USB-kabel aan op de HP-printer als het apparaat een USB-poort heeft. Als het de poort niet heeft, kunt u ook een parallelle poortstekker aansluiten op de achterkant van de printer aan het ene uiteinde van de USB-adapterkabel.
  3. Door een beschikbare USB-poort te gebruiken, sluit u het andere uiteinde van de USB-stekkerkabel aan op het Dell Inspiron-apparaat via de beschikbare USB-poort. U kunt aan de achterkant van de laptop twee beschikbare poorten boven elkaar zien, terwijl de poorten zich aan de rechterkant van de laptop bevinden.

Na het volgen van de bovenstaande stappen kunt u eenvoudig een HP printer aansluiten op een Dell laptop.

HP Printer klantenservice is hier om u te helpen met de bovenstaande procedure.

Hp-apparaten zijn eigenlijk gemakkelijk te hanteren en te gebruiken. Met het kenmerk van de beste afdrukkwaliteit hebben gebruikers veel ervaring met het gebruik van dit apparaat. Als u ernaar uitkijkt om dit merk voor uw zakelijke doeleinden te kopen en er meer over wilt weten, kunt u contact HP Nederland nummer. U kunt uw zorgen over het product bespreken als u er een heeft. Wij zijn er om u de klok rond te begeleiden en bij te staan.