HP Printer Problemen Oplossen Na Een Upgrade Naar Windows 10?

Wanneer u uw systeem upgradet naar Windows 10, kan uw HP printer enkele problemen vertonen, zoals dat deze niet goed werkt of wordt gestopt. Dit betekent dat er een probleem is dat het afdrukproces met uw afdrukmachine belemmert. Het is mogelijk dat de printer incompatibiliteit of verouderde stuurprogramma’s heeft, er kan een probleem zijn dat moet worden opgelost.

En de HP afdrukmachine werkt niet wanneer u uw systeem upgradet naar Windows 10, u kunt dit probleem oplossen door deze gegeven stappen voor probleemoplossing te volgen. U kunt ook contact opnemen met het HP Printer-ondersteuningsteam voor realtime hulp.

Te volgen routebeschrijving:


Bevestig dat alle Windows updates zijn geïnstalleerd

Het upgradeproces van Windows 10 omvat de installatie van belangrijke software, die verantwoordelijk is voor de functionaliteit van verschillende programma’s of andere aangesloten machines. Als u te maken krijgt met een update- of installatiefout, is het mogelijk dat uw printer een technisch probleem heeft. U moet ervoor zorgen dat uw computer over alle benodigde software beschikt die ervoor zorgt dat de apparaten die op uw computer zijn aangesloten, functioneren.

Zorg ervoor dat de spooler werkt of niet


Ga naar het gedeelte “Services” en controleer of de spooler in goede staat is of niet. Als het AAN is maar nog steeds niet werkt, stop dan en start uw machine opnieuw om Spooler actief te maken.

Verwijder de printerdriver en installeer deze opnieuw

Een andere manier om het probleem met de afdrukmachine op te lossen, is door de printersoftware te verwijderen en vervolgens de stuurprogramma’s en software opnieuw te installeren. U kunt naar “Configuratiescherm” navigeren en de afdrukmachinesoftware volledig van uw computer verwijderen. Als u klaar bent met het verwijderen van de installatie, installeert u het HP-stuurprogramma zorgvuldig volgens uw systeem en Windows 10-compatibiliteit.

Gebruik HP Print and Scan doctor om het probleem op te lossen


Deze tool is erg handig bij het oplossen van problemen met een printmachine. Deze tool wordt bij elke HP laptop geleverd en staat bekend met de naam Print and Scan-dokter om verschillende afdruk- en scangerelateerde problemen op te lossen. Als u deze tool niet op uw laptop vindt, gaat u naar de officiële site om deze tool te downloaden en uit te voeren.

Start uw HP printer en computer opnieuw op

Nadat u deze gegeven stappen hebt uitgevoerd, moet u zowel uw computer als uw afdrukmachine opnieuw opstarten. Praktisch gezien, wanneer u software op uw apparaat installeert, moet u uw computer opnieuw opstarten om de wijzigingen toe te passen en de instellingen te herstellen.
Mocht u problemen ondervinden bij het volgen van deze stappen, bel dan met HP Printer Klantenservice telefoonnummer. Experts zijn altijd bereikbaar door te bellen.