Neem Contact Op Met HP Klantenservice Voor Windows Update

De meeste HP systemen zijn uitgerust met het Windows-besturingssysteem. Windows-besturingssystemen staan ​​bekend om hun gemakkelijke toegang en gebruiksvriendelijke interface waarmee de gebruiker het beste uit een systeem kan halen. Windows biedt regelmatig updates aan de gebruikers die een gelicentieerd exemplaar van het Windows besturings systeem hebben om ervoor te zorgen dat de gebruikers over de nieuwste technologie in hun systemen beschikken.

Het bijwerken van het Windows-besturings systeem lost veel problemen van het systeem op en biedt ook de nieuwste versies van software en applicaties die ons niet alleen in staat stellen om ons systeem op een veel efficiëntere manier te gebruiken, maar ook de prestaties van het systeem op veel aspecten verbeteren, zoals het beheren van de stroomvoorziening voeding, het verbeteren van de levensduur van de batterij, het verhogen van de algehele snelheid van het apparaat, het verbeteren van de beveiliging, het interactiever en aantrekkelijker maken van de gebruikersinterface, enz.

Het Windows besturings systeem heeft echter een updatesysteem dat vaak niet door veel gebruikers wordt begrepen vanwege de verschillende geavanceerde opties die beschikbaar zijn in de instellingen. Er zijn verschillende opties waaruit de gebruiker kan kiezen. U kunt uw apparaat automatisch laten controleren op updates en deze downloaden en installeren zodra u verbinding heeft met internet. Als u niet door wilt gaan met deze optie, kunt u uw apparaat inschakelen om te controleren en te downloaden of alleen op updates te controleren en vervolgens uw toestemming vragen om deze te downloaden en te installeren. Als u handmatig op updates wilt controleren, zodat u in detail weet welke updates worden gedownload en geïnstalleerd in uw systeem, kunt u deze optie ook selecteren.

Hier is onze gids om de Windows-update in of uit te schakelen volgens uw vereisten:

Ga naar Instellingen-> updates en beveiliging.

Selecteer het tabblad Windows Update in de linkerkolom.

Ga naar het tabblad ‘geavanceerde opties’.

Dit zal de verschillende beschikbare opties voor de gebruiker oproepen waarmee de update-instellingen kunnen worden gewijzigd.

Als je geen professional bent of weinig idee hebt van deze instellingen, is het raadzaam om de optie ‘automatisch’ en de optie ‘geef me updates voor andere Microsoft-producten wanneer ik Windows update’ aan te vinken. Vink de optie ‘upgrade uitstellen’ niet aan.

Hoe dan ook, als u nog steeds in een dilemma zit en niet kunt beslissen welke optie bij uw apparaat past, neem dan gerust contact met ons op via het nummer van onze HP Klantenservice Nederland om uw probleem op te lossen door ons team van experts die gespecialiseerd zijn in het leveren van HP-ondersteuning.