Papier Storingen in HP Printer Oplossen

HP is meestal een zeer betrouwbaar merk en het product dat het verkoopt is van superieure kwaliteit. De printers zijn ook zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam, maar in tijden van crisis of zeer veeleisende omgevingen kunnen de printers van tijd tot tijd problemen gaan veroorzaken. Ze hebben allemaal in de meest belangrijke tijden te maken gehad met printerstoringen. Elke IT-ondersteuningsprofessional moet enkele veelvoorkomende problemen en hun oplossingen kennen. We hebben een aantal veelvoorkomende problemen geïdentificeerd waarmee u te maken kunt krijgen met hun printers. Hier gaan we een dergelijk probleem van papier in HP-printers bespreken en hoe u er vanaf kunt komen.

Papierstoringen

Papierstoring is het meest voorkomende probleem in bijna alle soorten printers.

Een printer kan om de volgende redenen vastlopen:

• Het is vuil en is al geruime tijd niet schoongemaakt.
• Er wordt papier van het verkeerde type gebruikt.
• De rollen op de printer die het papier door het pad voeren, hebben aanzienlijke slijtage ondergaan.

Voor het eerste probleem moet men de printer regelmatig schoonmaken en voor het tweede moeten ze het juiste type papier in hun printer gebruiken. Het derde probleem dat verband houdt met het vervangen van de rol kan enigszins moeilijk op te lossen zijn, afhankelijk van het model printer dat de gebruiker gebruikt.

Bepaalde modellen HP printers hebben meer kans op papierstoringen dan andere. Elke printer die het papier verticaal vasthoudt en vervolgens door de printer naar beneden trekt, leidt steevast tot papierstoringen. Deze modellen zijn niet bedoeld voor intensief gebruik. Sommige mensen hebben problemen met de papierinvoerrollen van de nieuwere HP 4000-serie printers.

Sommige printermodellen hebben rollen die gemakkelijk toegankelijk zijn, maar voor sommige moeten de gebruikers het model volledig afbreken om de rollen te verwijderen. Wat de oorzaak ook mag zijn, bij het verwijderen van een papierstoring moet u het papier altijd in de richting van de papierbaan trekken, aangezien het naar achteren trekken ernstige schade aan de printer kan veroorzaken.

In de meeste gevallen kunt u het zelf oplossen, maar mocht het toch wat ingewikkeld blijken te zijn, dan kunt u contact opnemen met het Bellen Hp nummer. We bieden alle soorten HP Printer klantenservice, via onze experts.