Stappen Om De HP-Laptop Terug Te Zetten Naar De Fabrieksversie Zonder De Cd Te Gebruiken

Als een van de gebruikers de HP-laptop naar de fabrieksversie wil herstellen, dan is dit de juiste plaats, aangezien HP klantenservice nederland enkele stappen heeft genoemd voor hun gebruikers om hun HP-laptop te resetten. Door de laptop terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, krijgt de HP-laptop een nieuwe start, aangezien dit proces alle ongewenste bestanden van de laptop verwijdert. De nieuwere HP-laptops hebben geen cd nodig om de laptop terug te brengen naar de oorspronkelijke staat.

  1. Zorg er eerst voor dat de gebruikers alle gegevens hebben opgeslagen die ze niet willen verliezen, aangezien het resetten van de laptop alle gegevens zal wissen. Ze kunnen de gegevens naar elke externe harde schijf kopiƫren.
  2. Het andere waar gebruikers voor moeten zorgen, is de adapter die correct op de hoofdvoeding moet worden aangesloten. Zorg ervoor dat de gebruiker een goede internetverbinding heeft.
  3. Start de HP-laptop opnieuw of schakel deze in en druk herhaaldelijk op de F11-knop om de herstelmanager op de laptop te openen.
  4. Selecteer het ‘Systeemherstel’ in het gedeelte ‘Ik heb onmiddellijk hulp nodig’ aan de linkerkant. Klik op de optie ‘Back-up van uw bestanden’. Hoewel de gebruiker eerder een back-up van de bestanden heeft gemaakt, kost het niet om nog een back-up te maken.
  5. Nu hoeft de gebruiker alleen nog maar de aanwijzingen op te volgen om het herstelproces van de fabrieksversie te voltooien. Dit kan tot een uur duren. De laptop kan een paar keer opnieuw opstarten tijdens het vernieuwen. Koppel de laptop pas los van het stopcontact als het hele proces is voltooid.

Deze stappen helpen de gebruikers om hun laptop terug te zetten naar de fabrieksversie. De gebruiker kan het HP helpdesk nummer bellen als er zich een probleem voordoet tijdens het volgen van de stappen.