Wat als de HP laptopbatterij laadt niet goed op?

Door mensen gemaakte machines voor hun hulp, om het tijdverbruik te verminderen en de efficiëntie te verhogen. Aanvankelijk waren er eenvoudige machines, maar met het verstrijken van de tijd nam het technische karakter geleidelijk toe en nu hebben we vandaag een van de krachtigste tools om ons te helpen. Deze hulpmiddelen omvatten de geavanceerde computers die we tegenwoordig gebruiken, robots, satellieten, enz. Als we het over computers hebben, begon het met grote machines, daarna maakten we computers in doosformaat en nu hebben we computers die gemakkelijk op onze schoot passen.

Ja, we hebben het over laptops. Deze zeer efficiënte machines hebben alle noodzakelijke dingen in een kleine behuizing. Hier zie je de monitor, muis, toetsenbord, luidsprekers, al deze dingen in één behuizing. Maar zonder batterij zijn al deze dingen gewoon afval. In eerste instantie, wanneer we een laptop kopen, werkt de batterij goed, maar na enige tijd neemt de capaciteit af door verkeerd bewaren enz. Hier in dit artikel heeft HP laptopondersteuning dit probleem aangepakt en stap voor stap geboden om dat probleem op te lossen.

Volg deze stappen om uw batterij weer goed te laten werken:

  1. Klik op je laptop eerst op de startknop en zoek in het zoekvak naar apparaatbeheer en open deze.
  2. Zoek in het apparaatbeheervenster naar batterijen en klik op het pictogram + om dat menu uit te vouwen.
  3. Klik hier met de rechtermuisknop op Microsoft ACPI compatibel beheer en verwijder de installatie. Met deze stap worden de stuurprogramma’s verwijderd. Deze stuurprogramma’s worden automatisch opnieuw geïnstalleerd nadat u het apparaat opnieuw hebt opgestart.
  4. Sluit nu uw laptop af, verwijder de batterijen en trek de stekker uit het stopcontact.
  5. Houd vervolgens de aan/uit-knop een minuut lang ingedrukt, plaats de batterij opnieuw en sluit de voedingsadapter aan.
  6. Nadat de laptop is ingeschakeld, zoekt u naar het opladen via het batterijpictogram.
  7. Nu werkt uw apparaat correct met het correct opladen van de batterij.

    Vanwege ongebruikelijk gebruik van de laptop doet dit probleem zich voor. Hoewel deze stappen voldoende waren om uw batterij terug te houden, maar als u hetzelfde probleem ondervindt, kunt u voor hulp contact opnemen met HP Klantenservice Nederland. Dit team kan al uw problemen gemakkelijk oplossen. Ze zijn opgeleid en gekwalificeerd om elk probleem met betrekking tot HP laptops te begrijpen. U hoeft ze alleen maar te bellen en te informeren over uw probleem.