Wat Zijn De Maatregelen Om Een HP Laptop Te Defragmenteren?

Defragmentatie van HP laptop is een cruciale procedure voor het behoud van de gescheiden gegevens. Het is een hulpmiddel om de prestaties te optimaliseren. De harde schijf fragmenten wanneer u deze verwijdert, maakt, laadt of van de ene naar de andere locatie overbrengt. Weet u dat de gefragmenteerde schijf de prestaties geleidelijk kan vertragen? Wanneer u daadwerkelijk probeert te defragmenteren, worden de gegevens die erover verspreid zijn verzameld en opnieuw gerangschikt om de schijf op een efficiënte manier te ordenen.

  1. Houd de Windows-knop ingedrukt om de startoptie te starten en plaats vervolgens de letters van schijfdefragmentatie in de daarvoor bestemde ruimte.
  2. Ga naar de optie van schijfdefragmentatie uit de beschikbare opties. Plaats desgevraagd de beheerderscode samen met de wachtwoordzin voor het starten van de pagina. De instelling van een wachtwoordvenster verschijnt op uw scherm als u om de systeemwijzigingen hebt gevraagd.
  3. Kies de sectie voor configuratie en planning als u het fragment dienovereenkomstig wilt laten werken. Als je hiervoor hebt gekozen, kies dan de datum en tijd om de app uit te voeren. Ga voor de wijziging ervan voor het geval u de wijzigingen ervoor wilt voor de bestaande defragmentatie.
  4. Ga naar de ja-knop wanneer het bericht u vraagt ​​of u uw systeem wilt herstellen naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.
  5. Selecteer de volgende optie om de pc opnieuw op te starten en opnieuw op te starten naar de herstellende partitie. Kies nu voor het herstellen van systemen.
  6. Druk op het herstellen zonder de back-up van de opties. Het systeemherstelbestand wist alle gegevens op het systeem.
  7. Kies nu de netto-optie en druk op de ok-knop voor de restauratie van het paviljoen. Bevestig het met behulp van de einde-knop.
  8. U kunt een back-up van de volledige gegevens maken voordat u naar de volgende optie gaat. Ga in eerste instantie voor de selectie van de bestanden wanneer u hierom wordt gevraagd.

Uw Windows is nu gedefragmenteerd en klaar voor gebruik. Als u meer informatie wilt over de werking ervan, neem dan snel contact met ons op via het HP Laptop bellen nummer. We zijn hier om uw problemen op de best mogelijke manier op te lossen, neem daarom contact met ons op en laat u volledig ontlasten.