Wat Zijn De Stappen Om Offline Problemen Met De HP Draadloze Printer Op Te Lossen?

HP-printers worden over de hele wereld productief gebruikt, zowel in kantoren als thuis, maar wanneer uw printmachine offline wordt weergegeven, kan deze niet communiceren met uw pc. Dit type fout treedt op wanneer u problemen heeft met uw netwerk.

Vandaag zijn we hier om u de stappen uit te leggen om dit probleem van uw printmachine op te lossen. HP Printerondersteuning is ook beschikbaar om u te helpen.

Reset en controleer de verbindingsstatus van uw printmachine

Voordat u iets anders probeert, moet u de status van uw afdrukmachine resetten en controleren, als er nog een afdruktaak in de wachtrij staat of als de afdrukmachine naar een ideale staat gaat. Het zal uw printmachine herstellen en opnieuw verbinden. U kunt ook de draadloze verbinding en de bekabelde verbinding controleren. Alles wat een verbinding met uw printer maakt, moet worden gecontroleerd en de instellingen moeten correct worden geconfigureerd.

Voer HP Print and scan doctor uit voor connectiviteitscontrole

Print and scan doctor is een gratis tool die u helpt bij het oplossen van verschillende problemen. Als u deze tool niet hebt, moet u deze tool downloaden en uitvoeren die de afdrukgerelateerde fouten verhelpt en u kunt deze tool downloaden van de officiële site van HP. Deze tool is erg handig en geschikt voor het oplossen van afdrukproblemen van uw machine.

Installeer HP printersoftware opnieuw op uw pc

Dit is nog een stap die u kunt proberen, verwijder de oude printersoftware en installeer de software vervolgens opnieuw op uw pc met behulp van printersoftware. Ga eerst naar het printer- en apparaatmenu en klik vervolgens met de rechtermuisknop om dit apparaat van uw pc te verwijderen. Om deze software opnieuw te installeren, moet u deze downloaden van de officiële site van HP. Het zal u dus helpen bij het oplossen van verschillende problemen die de prestaties van uw drukmachine beïnvloeden.

Windows 10-gebruikers installeren Windows-update KB3147458

De gebruikers die hun systeem hebben geüpgraded naar Windows 10 en problemen hebben met de printerverbinding, moeten een nieuwe versienaam KB3147458 downloaden. Microsoft heeft een exclusieve update uitgebracht met een nieuwe versienaam KB3147458 om uw afdrukprobleem op te lossen. Als u hulp nodig heeft met betrekking tot de updates van uw HP-systeem, moet u het HP nummer bellen.