Wat Zijn De Stappen Om hp-Hardware Problemen Te Identificeren?.

Een computer draait op een combinatie van software en hardware die het mogelijk maakt om een machine glad te laten draaien. Het is makkelijk om het softwareprobleem te analyseren en het grootste deel van de tijd toont het fout op het moment van gebruik, maar als je naar een ander onderdeel kijkt, is het niet gemakkelijk om hardwareprobleem en vooral veel voorkomende fouten te identificeren....

Als u hp-laptop gebruikt en dat u een probleem ondervindt tijdens het werken en u denkt dat het een hardwareprobleem is, hoe gaat het dan om een onderdeel te identificeren om een probleem op te lossen? Dus, wij zijn hier om u eenvoudige stappen te vertellen die u zullen helpen bij het identificeren van een probleem. U kunt het hulpprogramma voor diagnostiek gebruiken die u helpt bij het uitleggen van de huidige status van het hardware onderdeel dat niet goed werkt. Zodra u een probleem hebt geïdentificeerd, neem dan leiding van hp ondersteuning team.

Aanwijzingen om te volgen:

Diagnostische tools via online

hp biedt een applicatie die online beschikbaar is en door gebruik te maken van deze applicatie kunt u de hardwareanalyse van de laptop uitvoeren. Er is nog een tool beschikbaar online "PC Health Check" die toegang tot internetverbinding vereist om de hardwarestatus van uw laptop te controleren.

Offline Tools voor het Diagnosticeren van Hardware Probleem

Als u geen internetverbinding heeft, kunt u zich niet zorgen maken, u kunt de problemen offline identificeren. hp PC Checkup en hp Pre-Boot System Assessment zijn twee toepassingen die vooraf geïnstalleerd zijn op uw apparaat en helpen bij het identificeren van hardwareprobleem op uw computer.

hp PC Diagnostics en hp PC Checkup

Deze twee applicaties zijn beschikbaar op uw laptop; u moet gewoon op deze applicatie klikken en de diagnose knop uitvoeren en een zelfdiagnose proces zal starten en het duurt ongeveer 15-20 minuten om de gezondheid van uw computer te diagnosticeren. Houd er rekening mee dat wanneer u hp PC Checkup uitvoert en u de support center applicatie en ondersteuning applicatie moet openen en daarna PC Checkup.

Als u een vruchtbaar gebruik maakt van deze online en offline tools, kunt u een probleem diagnosticeren. U moet voorzichtig zijn tijdens het uitvoeren van deze taak en een back-up van uw computergegevens behouden. Als u problemen ondervindt bij het verifiëren en identificeren van problemen, neem dan leiding van het hp Klantenservice Telefoonnummer +31-708080172 team.

Keywords

  • Verwijder Virus van hp PC of Laptop?
  • Verwijder Trojan Virus van Computer?
  • E-mail account werkt niet in hp Computersysteem.
  • Problemen oplossen met internet, wifi en connectiviteitsproblemen op uw hp-pc.
  • hp Laptop verbindt zich niet aan Wifi Windows 7, 8,10
  • Slow Performance problemen op mijn hp Desktop.
  • 8 stappen om een ​​langzame hp PC te versnellen.